Известие

Collapse
No announcement yet.

DVD на дисплея на 147-цата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• DVD на дисплея на 147-цата

Първо нека започна от първият въпрос ,който ще ми бъде зададен: Не прочете ли статиите по въпроса? За последният един месец съм прегледал всичко възможно по темата особено след като разбрах ,че навигациите на 166-цата и на 147-цата са едни и същи и са производство на Siemens.Въпросът ми е следният: Може ли някой да ми препоръча майстор (за предпочитане от Варна и региона) ,който за определена сума ще ми свърже DVD към навигациятата със стерео звук! Благодаря предварително!

Първоначално публикувано от Danio Покажи съобщение
    Първо нека започна от първият въпрос ,който ще ми бъде зададен: Не прочете ли статиите по въпроса? За последният един месец съм прегледал всичко възможно по темата особено след като разбрах ,че навигациите на 166-цата и на 147-цата са едни и същи и са производство на Siemens.Въпросът ми е следният: Може ли някой да ми препоръча майстор (за предпочитане от Варна и региона) ,който за определена сума ще ми свърже DVD към навигациятата със стерео звук! Благодаря предварително!
    Доколкото знам, трябва да си намериш DVD чейнджър, който да може да свържеш, дори и с адапторен кабел, към навигацията.
    Виждал съм 166 с DVD чейнджър, който дори четеше AVI За съжаление не ми беше удобно да питам каква марка е, за да ти кажа какво да купиш, но предполагам, че ще намериш компетентни лица
    sigpic

Comment

Вариянта с DVD Changer излиза много скъпо ,тъй като един такъв чейджър струва от порядъка на 200-300 лв.Аз си мислех да свържа HDD Player и затова ми трябва майстор.

Comment

Първоначално публикувано от Danio Покажи съобщение
        Вариянта с DVD Changer излиза много скъпо ,тъй като един такъв чейджър струва от порядъка на 200-300 лв.Аз си мислех да свържа HDD Player и затова ми трябва майстор.
        Сори, че ще ти го кажа, но с пръдня боя не става
        Хем DVD, хем за 15 лв., няма как
        Ако ставаше така, нямаше да продават DVD чейнджъри

Успех!
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
          Сори, че ще ти го кажа, но с пръдня боя не става
          Хем DVD, хем за 15 лв., няма как
          Ако ставаше така, нямаше да продават DVD чейнджъри

Успех!
          За да го казвам значи съм сигурен ,че е възможно!!!

Comment

Working...
          X